Hét programma voor structureel muziekonderwijs voor de allerkleinsten

Met ons zelf ontwikkelde muziekprogramma kunnen gastouders, pedagogisch medewerkers en ouders voor een voorsprong zorgen in de ontwikkeling van jonge kinderen (0-4). Het programma is door iedereen te gebruiken, ook als je niet muzikaal bent!

Elke Dag Muziek voor ieder kind

Want muziek maken is niet alleen leuk, maar stimuleert de ontwikkeling en ondersteunt zo gelijke kansen voor ieder kind

Muziekprogramma voor gastouders

Wil jij muziek in je dagelijkse schema introduceren maar weet je niet goed hoe? Of maak je al veel muziek en wil je hier een volgende stap in zetten? Ons programma heeft iets voor iedereen!

Muziekprogramma voor kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Wil jij muziek in je dagelijkse schema introduceren maar weet je niet goed hoe? Of maak je al veel muziek en wil je hier een volgende stap in zetten? Ons programma heeft iets voor iedereen!

Muziekprogramma voor particulieren

Ben jij als ouder erg enthousiast over ons programma en wil je thuis ook gebruik maken van ons programma? Dat kan met ons programma voor particulieren!

Klanten aan het woord

Enthousiast en aanstekelijk

Leen Seghers, Manager International Primary Childcare bij Bink Kinderopvang

Muziek op de BSO heeft zoveel positieve impact op de ontwikkeling van kinderen. Mevrouw Muziek brengt op een enthousiaste en aanstekelijke manier theorie en praktijk samen voor de pedagogisch medewerkers in een leerzame workshop die beklijft.

De kinderen doen leuk mee!

Dayenne van Os, Vestigingsmanager kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Speeldoos

De passie van Mevrouw Muziek spat van de activiteiten af. De uitstraling is heel positief. De kinderen doen daarom leuk mee!

Baby's en peuters beleven dagelijks veel plezier met Mevrouw Muziek, doe jij ook mee?

Al meer dan 3000 kinderen doen dagelijks met ons mee. Met ons muziekprogramma kan iedereen muziek maken met jonge kinderen. Ook als je niet muzikaal bent. Wil je meer weten over ons programma? Klik dan op één van de buttons.

Kinderopvang

Gastouders

Particulieren