Hilversum viert haar 600ste verjaardag!

Voor dit bijzondere jubileum hebben wij een lied gemaakt, speciaal voor alle basisscholen in Hilversum. Bij dit lied hoort uiteraard een feestelijke videoclip, waarin allerlei weetjes over Hilversum en haar geschiedenis aan bod komen. Daarnaast is er een prachtig spel activiteitenpakket in de maak, met activiteiten waardoor kinderen spelenderwijs dingen kunnen leren over Hilversum. Samen met de woordkaarten die we gemaakt hebben, en het prachtige online museum dat in de maak is, zullen we dit gehele pakket komend jaar aanbieden aan alle basisscholen in Hilversum.

Kijk de video

Luister het nummer

Open op spotify Open op Apple Music

Dat pakket wil ik ook!

Ben jij een school en wil je ons educatieve spelactiviteitenpakket kosteloos ontvangen? Mail ons dan vooral. Half april zullen we een subsiedieaanvraag doen voor het spelactiviteitenpakket. Wat zit er zoal in? Onder anderen een memoriespel met onze woordkaarten, kleurplaten, kleuren op nummer, enkele muziekactiviteiten met boekweitkorrels, rekenactiviteiten rondom het cijfer 600 en Hilversumse gebouwen yoga.

Met de professionals in ons team hebben we dit pakket met zorg uitgedacht, uiteraard hebben we externe kennis ingewonnen op de gebieden waarin we zelf niet thuis zijn.