Wij weten waar kinderen blij van worden!

Ons ervaren team van professionals zorgt er dagelijks voor dat de muziekactiviteiten goed aansluiten bij de belevingswerled van de allerkleinsten (0-4 jaar)

Over Mevrouw Muziek

Mevrouw Muziek is het alias waarmee ik, Renée Lepoutre, muziek maak met en voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud. Sinds mijn kindertijd maak ik actief muziek (gitaar, piano, cello en zang). In Mevrouw Muziek combineer ik het maken van muziek met mijn psychologische achtergrond.

Naast liedjesschrijfster en zangeres ben ik namelijk ook praktiserend psycholoog. Beide beroepen oefen ik met veel plezier uit. Muziek maken is niet alleen mijn passie, het is ook een prachtig instrument om de cognitieve en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. In Mevrouw Muziek kan ik mijn kennis en ervaring als psycholoog goed combineren met mijn enthousiasme voor muziek.

Het team van Mevrouw Muziek

Naast Renée staat een enthousiast en bevlogen team van professionals. Bij Mevrouw Muziek werken we met ons enthousiaste team dagelijks aan pedagogisch verantwoorde muziekactiviteiten die een lach brengen op ieders gezicht.

Baby's en peuters beleven dagelijks veel plezier met Mevrouw Muziek, doe jij ook mee?

Al meer dan 3000 kinderen doen dagelijks met ons mee. Met ons muziekprogramma kan iedereen muziek maken met jonge kinderen. Ook als je niet muzikaal bent. Wil je meer weten over ons programma? Klik dan op één van de buttons.

Kinderopvang

Gastouders

Particulieren