Workshops voor pedagogisch medewerkers

Mevrouw Muziek geeft workshops aan pedagogisch medewerkers en basisschool docenten om hen te leren hoe zij meer muziek kunnen gebruiken in hun werk.
  • Voor alle niveaus
  • Gericht op jouw organisatie

Voor pedagogisch medewerkers

Mevrouw Muziek geeft workshops aan pedagogisch medewerkers en basisschool docenten om hen te leren hoe zij meer muziek kunnen gebruiken in hun werk.

De workshop bestaat uit een theoretisch gedeelte, waarin uitgelegd wordt waarom muziek zo belangrijk is voor de ontwikkeling van jonge kinderen, en een praktisch gedeelte, waarin concreet gemaakt wordt hoe je muziek kan inpassen in jouw werk op een manier die bij jou past. Ten slotte is er aandacht voor hoe je deze plannen kunt implementeren in je drukke werkdagen. Goede voornemens zijn namelijk mooi, maar de uitvoering is uiteindelijk wat bepaald of je ook daadwerkelijk aan de slag kunt met wat je hebt geleerd!

Waarom een workshop van Mevrouw Muziek?

Nieuwe inzichten

Verkrijg nieuwe inzichten voor het effectief indelen van je dag.

Voorsprong in de ontwikkeling

Door kinderen dagelijks muzikale vaardigheden aan te bieden geef je ze een voorsprong in hun ontwikkeling.

Positieve werkervaring

Het volgen van onze workshop draagt volgens pedagogisch medewerkers bij aan een positieve ervaring van het werk.

Klanten aan het woord

Enthousiast en aanstekelijk

Leen Seghers, Manager International Primary Childcare bij Bink Kinderopvang

Muziek op de BSO heeft zoveel positieve impact op de ontwikkeling van kinderen. Mevrouw Muziek brengt op een enthousiaste en aanstekelijke manier theorie en praktijk samen voor de pedagogisch medewerkers in een leerzame workshop die beklijft.

De kinderen doen leuk mee!

Dayenne van Os, Vestigingsmanager kinderdagverblijf en peuterspeelzaal Speeldoos

De passie van Mevrouw Muziek spat van de activiteiten af. De uitstraling is heel positief. De kinderen doen daarom leuk mee!

Wat maakt onze workshops uniek?

  • Theoretisch en praktisch - Niet alleen theorie, maar ook praktische tips over hoe je muziek in je dagelijkse planning kunt inzetten.
  • Psychologie als achtergrond - Met onze achtergrond als psycholoog weten we hoe bestaande gewoontes effectief aangepast kunnen worden. Zo haal je het meeste uit je dag.
  • Voor pedagogisch medewerkers - De workshops die wij geven zijn speciaal gericht op pedagogisch medewerkers.
  • Meer dan alleen muziek - Nieuwe inzichten zorgen vaak voor verbetering in de dagelijkse routine op meer vlakken dan alleen muzikaal.

Veelgestelde vragen

Waar vindt de workshop plaats?

De workshop vindt plaats op jullie locatie. Er wordt vaak gekozen een workshop in te zetten op een teamdag. Wij komen graag langs om een workshop voor je te verzorgen.

Voor welk niveau is de workshop?

De workshops zijn in principe voor ieder niveau. We geven praktische tips over hoe je muziek kan inzetten op de werkvloer. Het is handig om het niveau van de deelnemers van te voren aan te geven zodat we het theoretische gedeelte hierop kunnen aanpassen.

Wie komt de workshop geven?

Eén van onze professionals komt de workshop verzorgen. Meestal zal dat Renée Lepoutre zijn. Past dat niet in de planning? Dan zorgen we dat een andere professional de workshop komt verzorgen. Uiteraard gaat dit in overleg.

Wat kost een workshop?

Afhankelijk van de wensen stellen we een offerte voor je op. Neem voor een prijsinschatting contact met ons op.

Verhoog de kennis van de pedagogisch medewerkers op jouw locatie(s)!

Wil jij ook dat de pedagogisch medewerkers op jouw locatie meer met muziek bezig zijn? Boek dan een workshop

Boek een workshop