Workshops

Mevrouw Muziek geeft workshops op kinderdagverblijven voor zowel de baby- als de peutergroepen. In de workshops laat Mevrouw Muziek de kinderen kennis maken met allerlei soorten geluid (percussie, xylofoon, gitaar).

In de workshops zoekt Mevrouw Muziek de interactie op, waarbij het doel is om het zelfvertrouwen van het kind te vergroten. Een kind wat voorzichtig is moedigt Mevrouw Muziek aan om ruimte te nemen en eens goed lawaai te maken. Een kind wat makkelijk op de voorgrond treed en daarbij anderen misschien overstemd moedigt Mevrouw Muziek aan om te kijken naar de andere kinderen en samen muziek te maken zodat het kind meer verbinding ervaart met de andere kinderen en zich daardoor zelfverzekerder voelt.

De Mevrouw Muziek Koffer

Mevrouw Muziek voorziet kinderdagverblijven in een Mervouw Muziek Koffer. In deze koffer zitten 15 tot 25 instrumentjes (naar wens), samen met de opnames van de liedjes van Mevrouw Muziek. De pedagogisch medewerkers kunnen met de Mevrouw Muziek Koffer samen met de kinderen muziek maken.

Mevrouw Muziek op jouw kinderfeestje?