Mevrouw Muziek Workshop Tour
Komen we deze herfst ook bij jou langs?

Workshoptour herfst 2022

We hebben dit jaar één van onze doelen behaald, we hebben al ruim 500 kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar in aanraking gebracht met muziekonderwijs. Leuk hé? Dat vinden wij wel! Omdat dit zo vlot is gegaan, willen we kijken of het dit jaar lukt om hier 1000 van te maken! Daarom gaan we in de herfstvakantie (22 tot en met 30 oktober) op tour! Dit keer komen we naar Utrecht.

Vind je het leuk als we op jouw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of buitenschoolse opvang langskomen? Neem dan vooral contact met ons op.

Meld je aan!

Wat vinden onze klanten?

Je zet de muziek aan, en de kinderen gaan bewegen en dansen! Heerlijk om te zien

Suzanne, Pedagogisch medewerker

Ik vind het super leuk om met het programma te werken. Het is erg leuk om te zien hoe de kinderen erop reageren. Ze vinden het in één woord geweldig! Inmiddels horen Mevrouw Muziek en Bo Bij er helemaal bij. Doordat ik de kinderen zie genieten, geniet ik zelf ook. Werken met het muziekprogramma inspireert me. De nieuwe liedjes en de muziekopdrachten laten me kennis maken met nieuwe dingen, en dat geeft me veel plezier in mijn werk. Als ik een activiteit wil doen met de kinderen, dan kijk ik altijd even in de WebApp of er nog leuke muziekopdrachten staan die ik uit kan voeren. Met pollepel Pol le Pol muziek maken op bekers of iets anders vinden de baby's en dreumesen ook altijd leuk!

De muziekactiviteiten maken het makkelijk om op de groep aandacht te besteden aan muziek

Nanda, pedagogisch medewerker

De kinderen ontvangen de muziekactiviteiten ontzettend leuk. De dagelijkse herhaling en de herkenbaarheid van Mevrouw Muziek en Bo Bij werken goed. De kinderen weten meteen dat ze een muziekactiviteit krijgen en ze zingen de liedjes na een paar keer mee. Soms liggen ze echt helemaal in een deuk. Shoebidoewa (de afscheidsgroet van Mevrouw Muziek en Bo Bij) is inmiddels echt een begrip.

Meer ervaringen

Wil jij ook een leuk muziekprogramma op je kinderopvang / peuterspeelzaal of thuis?